• Verzending naar NL, BE en DL
  • Black Friday week! Elke dag nieuwe aanbiedingen!
  • I.v.m. vakantie worden bestellingen vanaf 10-12 weer in behandeling genomen!

Retourneren


Als klant kun je gebruik maken van het herroepingsrecht. Je kunt binnen 14 dagen, startend op de dag na ontvangst van het product, de bestelling retourneren. De kosten voor het retourneren is geheel voor jouw eigen kosten. Let op: op maat gemaakte artikelen kunnen NIET worden geretourneerd! Wel kun je gebruik maken van de service van ParaDaan. Lees hierover meer bij klantenservice of neem contact op via onderstaand formulier of WhatsApp.

1. Controleer of het/de product(en) onbeschadigd en ongebruikt zijn en zorg ervoor dat ze veilig teruggestuurd kunnen worden. Het advies is om verzekerd terug te sturen, omdat wij beschadigde en/of gebruikte producten niet retour kunnen nemen. Ook niet als er beschadigingen zijn opgetreden tijdens het vervoer.

2. Stuur een e-mail naar info@paradaan.com of vul de onderstaande opmerkingvelden* volledig in. 

3. Zodra de melding binnen is, zullen wij contact met je opnemen conform het retourneren. Vergeet niet het retourformulier (pdf) volledig in te vullen en bij je pakketje te verpakken.

4. Als het pakketje bij ons binnen is, wordt het bedrag van de bestelling binnen 5 werkdagen teruggestort op jouw rekening. 

 

*Het ondernummer staat bovenaan op de pakbon vermeld.

Retourformulier
PDF – 51,6 KB 190 downloads