Verzending naar NL, BE en DL

Over ons


ParaDaan

Of eigenlijk... over mij! Mijn naam is Daniëlle en ik woon samen met mijn man en aussie Bundy in Den Bosch. Ik ben in 2019 afgestudeerd als paraveterinair en ben naast mijn webshop ook nog werkzaam. Als ik niet aan het werk ben, besteed ik mijn tijd heel graag aan wandelen of sporten met Bundy en anders met mijn touwtjes :).

Wat begon met het maken van een halsband en hondenriem voor onze (toen) nieuwe aanwinst Bundy, is al gauw uitgelopen tot een 'verslaving'. Wat vind ik het leuk en fijn om mijn creatieve gedachtes om te kunnen zetten in prachtige producten, helemaal naar wens. Hoe mooi is dat?! 

Aangezien mijn familieleden inmiddels meer dan voorzien zijn, werd het voor mij tijd om mijn creaties te delen met heel Nederland. Ik heb er daarom voor gekozen om een webshop te beginnen. Spannend, maar wel héél leuk!

Inmiddels is er al een breed bereik over Nederland en zelfs al enkele bestellingen vanuit België. En daar ben ik trots op!

 

Ik hoop nog veel meer moois voor jullie te mogen maken want echt alles is mogelijk!

 

Samen met Bundy aan het werk, goed voor de socialisatie!

Bundy 1 jaar

Bundy bijna 1,5 jaar

Mocht je vragen, ideeën of een bepaalde wens hebben maar staat dit niet op de website? Laat het dan gerust weten door contact op te nemen via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@paradaan.com. Ook aanvragen voor bepaalde producten zijn geheel vrijblijvend!