Retourbeleid en klachtafhandeling

Inklapbare content

Retourbeleid

Als je iets wilt retourneren is dat natuurlijk geen probleem*. Dit kan binnen 14 dagen na ontvangst van het product. Meld dit dan wel van te voren via de e-mail of door het contactformulier in te vullen.

Pak het artikel/de artikelen goed in, vul het retourformulier volledig in en stuur de zending terug naar:

 ParaDaan

De Kabouters 18

5231WK Den Bosch

 

Als je een Track & Trace code hebt, is het fijn als je die naar ons toe mailt, zodat wij deze kunnen volgen. Als het pakketje dan bij ons binnen is, handelen we jouw retour verder af.

 

Als een pakketje zonder Track & Trace wordt teruggestuurd en niet bij ons aankomt, zijn we helaas niet aansprakelijk voor het verlies.

 

*Op maat gemaakte producten vallen niet onder de wet 'kopen op afstand'. Het is daarom in principe niet mogelijk om het product te retourneren, omdat wij deze (waarschijnlijk) niet meer kunnen verkopen. Wel biedt ParaDaan een speciale service aan. Mocht het zo zijn dat de halsband of armband te groot is omdat je toch per ongeluk verkeerd hebt gemeten, dan kun je de halsband of armband éénmalig terugsturen met de juiste hals- of polsomtrek en verkleinen wij deze. De kosten van het terugsturen zijn voor eigen rekening. Als de halsband of armband dan klaar is, sturen wij hem weer terug en dat bedrag is voor onze rekening.

Indien er sprake is van een fabricagefout, kan het uiteraard wel. Neem voor vragen contact op met info@paradaan.com.

Download hier het retourformulier.

 

Klachtenafhandeling

Uiteraard willen wij graag dat jij helemaal blij en tevreden bent met jouw bestelling. We vinden het ook ontzettend jammer als dat toch niet helemaal het geval blijkt te zijn.

 

Wanneer je een verkeerd product hebt ontvangen, zullen wij deze dan ook zo snel mogelijk en uiteraard volledig op onze eigen kosten voor jou omruilen.

Mocht er toch een andere reden zijn waarom jij niet tevreden bent over een product, dan horen wij dit natuurlijk ook graag!

Om gebruik te maken van deze garantie, dient de klacht binnen 30 dagen na ontvangst van het product gemeld te worden. Dit kan via info@paradaan.com of via het klachtenformulier. Vermeld hierbij dan ook het ordernummer. Deze kun je terugvinden op de factuur. We zullen dan ons uiterste best gaan doen om een passende oplossing te bieden.