Boven de €50,- gratis verzending naar NL en BE

Halsbanden

Hier vind je de halsbanden. De gewone halsbanden zijn gesorteerd per aantal kleuren. Hoe meer kleuren je kiest, hoe breder de band wordt. Ook zijn er verschillende soorten patronen beschikbaar. Uiteraard is het ook mogelijk om voor een patroon te kiezen met bijvoorbeeld 4 kleuren en er maximaal 3 te willen. Halsbanden worden standaard gemaakt in type 3 touw. Het is ook mogelijk om te kiezen voor type 1 touw (small) of type 2 touw (medium). Bij de patronen vind je meer informatie over de dikte en breedte van de halsband. Deze gegevens zijn gebaseerd op type 3 touw. Type 2 touw wordt gemiddeld ongeveer 0,5 cm smaller en type 1 touw gemiddeld ongeveer 1 cm. Dit is uiteraard wel verschillend per patroon.

Anti-teken halsband

Halsband met klik-sluiting

De halsband met klik-sluiting (buckle) is een halsband die om de nek kan worden gedaan en dan worden vastgeklikt. De halsband is afgewerkt met een D-ring bij de sluiting, maar een 2e D-ring toevoegen is ook mogelijk.

Half-check halsband

De half-check halsband is een halsband die over de kop wordt gedaan. Deze halsband is afgewerkt met een aantal kleuren passend bij de halsband. De fournituren (D-ring en O-ring) kunnen in andere kleuren worden gekozen.

Half-check halsband met RVS ketting

Deze halsband is een halsband die ook over de kop wordt gedaan. Echter is deze halsband afgewerkt met een RVS ketting. Deze is alleen verkrijgbaar in de kleur zilver.

Halsband met verstelbare adapter

De halsband met verstelbare adapter is een halsband die om de nek kan worden vastgemaakt. De kleur van de adapter is standaard zwart met zilveren fournituren. In overleg zijn er ook andere varianten mogelijk.