Over ParaDaan

Even voorstellen..

Hey! Daniëlle hier, de oprichter van ParaDaan.

Samen met mijn man woon ik in Den Bosch. In 2021 ben ik afgestudeerd als paraveterinair en heb dus veel passie voor dieren.

In datzelfde jaar kregen wij onze fantastische, leuke Australische Herder genaamd Bundy. Hier begon mijn avontuur in de wereld van paracord: een eigen riem en halsband maken voor onze nieuwe pup.

Al gauw merkte ik dat ik daar mijn rust in kon vinden en mijn creativiteit in kwijt kon. Na veel positieve reacties vanuit mijn kring, heb ik besloten om deze online webshop op te zetten. Zo kan ik mijn creatie kwijt en kan ik samen met jou je eigen halsband, riem, armband of wat je je maar kan bedenken samenstellen!

Helaas bleek de dierenartsenpraktijk niet 'mijn' ideale plekje te zijn. Ik miste het stukje echt 1 op 1 bezig zijn met het individu. Ik ben gaan zoeken wat ik dan wel zou willen en toen kwam ik een super gave opleiding tegen: Myofascial Release voor honden. Hierbij focus je je op het bindweefsel in het lichaam en help je de hond ontspannen, bij gedragsproblemen, bepaalde aandoeningen of andere situaties.

In maart 2024 heb ik deze opleiding behaald, waar ik écht heel erg blij mee ben. Hiermee heb ik ParaDaan wat meer uit kunnen breiden. Voor meer informatie over de hondenmassage verwijs ik je graag naar de informatie hondenmassage pagina.

  • Paraveterinair

  • Hondenmasseur CMFR